Contact met WadZorg

Veel informatie is terug te vinden op de website. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of wilt u meer weten over een onderwerp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ons verhaal

Begint met onze oprichtster, Eefje Smit.

Een ervaren wijkverpleegkundige en zorgexpert met een diepe passie voor het welzijn van senioren in Nederland.

Na vele jaren van toegewijd werken in de zorgsector, kwam Eefje tot het besef dat de standaard zorgvoorzieningen vaak te kort schoten in het bieden van echt comfort en eigenaarschap aan senioren. Samen met haar team van gepassioneerde professionals besloot ze dat het tijd was voor een verandering.

Bij Wadzorg hebben we afscheid genomen van de standaard zorgpakketten en richten we ons in plaats daarvan op het bieden van echte waarde aan onze patiënten. We geloven in een benadering die gericht is op het bevorderen van comfort, vrijheid en vreugde, zelfs in de ‘Gouden Jaren’. We delen onze diepgaande kennis en ervaring, waarmee we senioren en hun families laten zien hoe ze meer comfort en eigenaarschap kunnen ervaren, ongeacht hun leeftijd.

Onze toewijding aan het verbeteren van het leven van senioren drijft ons elke dag weer, en we zijn vastbesloten om een positieve verandering teweeg te brengen in de zorgsector en daarbuiten.

Samen met u willen we bouwen aan een toekomst waarin de ‘Gouden Jaren’ echt goud waard zijn.