Gouden Retraite

Tijdens uw verblijf van twee weken dompelt u zich onder in de rust en schoonheid van Terschelling. Tijdens ons programma op maat wordt u begeleid door ervaren professionals die uw welzijn centraal stellen. Of u nu worstelt met stress, fysieke gezondheidsproblemen of gewoon op zoek bent naar een reset, ons programma is op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Van (indien mogelijk) strandwandelingen tot ontspannende meditatiesessies, ons programma biedt een scala aan activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid. U zult genieten van gezonde voeding, educatieve workshops en persoonlijke coaching om u te helpen een praktisch plan te ontwikkelen voor een gezondere levensstijl.

Onder het genot van een heerlijke lunch vertellen inspirerende sprekers over alle kansen die u hebt om uw Gouden Jaren te beleven.

Na twee weken op Terschelling zult u niet alleen ontspannen zijn, maar ook naar huis gaan met de tools en het vertrouwen om uw gezondheidsreis voort te zetten. Ontdek de kracht van ons Gouden Retraite op Terschelling voor uw welzijn.

Wandelen op strand van Terschelling

Vraag een persoonlijk gesprek aan als u de standaard achter u wilt laten
en onderdeel wilt zijn van de Golden Treatment.

- Eefje Smit