Gouden Verbinding

Ontdek de Gouden Verbinding van Wadzorg: een persoonlijk begeleidingsprogramma dat u een half jaar lang ondersteunt op uw reis naar een gezondere levensstijl. Speciaal ontworpen voor degenen die nog niet klaar zijn voor de Golden Treatment, maar wel een stap willen zetten in de positieve richting.

Wandelen op strand van Terschelling

Wat zit er in het programma?

Wandelen op strand van Terschelling

Eén-op-één sessies

Gedurende zes maanden werkt u samen met ons toegewijde team om uw situatie te begrijpen en uw persoonlijke plan te ontwikkelen. Onze deskundige begeleiders, onder leiding van Eefje, zullen u maandelijks individueel bijstaan, waarbij we uw voortgang bespreken en aanpassingen maken aan uw plan indien nodig.

Wandelen op strand van Terschelling

Een persoonlijke zorgcoach

Als onderdeel van de Gouden Verbinding krijgt u ook een persoonlijke zorgcoach toegewezen, die u gedurende het programma zal ondersteunen en aanmoedigen. Deze coach staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en u te helpen bij eventuele uitdagingen die u tegenkomt.

Wandelen op strand van Terschelling

Een Golden Buzzer

Voor die momenten waarop u dringend advies nodig heeft, bieden wij de Golden Buzzer-service. Of het nu gaat om een onverwachte ziekenhuisopname of een andere noodsituatie, met één druk op de knop kunt u direct contact opnemen met ons team voor essentieel advies en ondersteuning.

Vraag een persoonlijk gesprek aan als u de standaard achter u wilt laten
en onderdeel wilt zijn van de Golden Treatment.

- Eefje Smit