Gouden Gezondheidsstijlen

U bent altijd al een levensgenieter geweest, waarbij u zelf keuzes maakte ten aanzien van wonen, werken en sociale contacten.

Alleen als u aan ouder worden denkt en alles wat daarbij kan komen kijken, dan krijgt u een knoop in uw maag. Al uw levenslust zou toch niet hoeven te verdwijnen als u ouder wordt? Dat klopt!

Beslis zelf over uw zorg

De grootste fout die sommige mensen maken als ze ouder en kwetsbaarder worden ten aanzien van hun gezondheid, wonen, vrije tijd en sociale contacten is dat ze tegen hun natuur in de keuzes op deze gebieden aan anderen over laten. Met het gevolg dat ze advies, zorg en steun ontvangen vanuit de standaard zorgvoorzieningen die steeds meer en meer overbelast raken.

Deze standaard zorgvoorzieningen brengen u geen levenslust, sterker nog ze brengen de geraniums waar u vervolgens achter gaat zitten.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan hoe u uw gouden jaren kunt invullen. Dit kan doormiddel van de Golden Treatment, maar we hebben ook andere Gouden opties.

Vraag een persoonlijk gesprek aan als u de standaard achter u wilt laten
en onderdeel wilt zijn van de Golden Treatment.

- Eefje Smit
Bruikbare afbeeldingen

Gouden Retraite

Tijdens uw verblijf van twee weken dompelt u zich onder in de rust en schoonheid van Terschelling. 

Bruikbare afbeeldingen (1)

Gouden Verbinding

Een persoonlijk begeleidings-programma dat u een half jaar lang ondersteunt op uw reis naar een gezondere levensstijl.

Bruikbare afbeeldingen (2)

Mini Golden Treatment

Twee dagen lang dompelt u zich onder in luxe en ontdekt u de mogelijkheden voor uw persoonlijke plan naar het (be)leven van uw Gouden Jaren.

Bruikbare afbeeldingen (4)

Gouden Bijeenkomst

Een uniek dagdeel dat gewijd is aan het ontdekken van alle kansen die u hebt om uw Gouden Jaren te beleven.

Bruikbare afbeeldingen (5)

Gouden Belofte

Een unieke kans om samen met Eefje, zorgprofessional en bedenker van de Gouden Jaren, te ontdekken wat de Gouden Jaren voor u kunnen betekenen.

Bruikbare afbeeldingen (6)

Gouden Start

Deze informatieve bijeenkomst van 1,5 uur is speciaal ontworpen voor mensen die hun ouderdom zien als een bron van rijkdom en die klaar zijn om hun kansen te benutten.