Gouden Zorgstijlen

Ervaar onze Gouden Zorgstijlen

Ontvang exclusieve Thuiszorg met een gouden randje.

Bij WadZorg omarmen we de kracht van de ouderdom en zien we het als een bron van rijkdom. Onze Gouden Zorgstijlen zijn ontworpen voor degenen die ervoor kiezen eigenaar te blijven van hun gezondheid en hun leven te leiden met betekenis en veerkracht.

 

We kijken naar de mensen achter de zorgvraag

Wat kunt u nog wel? Waar ligt uw veerkracht? Wat maakt uw leven waardevol? Onze benadering gaat verder dan alleen het verstrekken van zorg; we willen uw partner zijn in het faciliteren en ondersteunen van een leven dat voldoening en plezier brengt.

Gouden Thuiszorg is er voor iedereen met een zorgvraag, ongeacht de aandoening of beperking. Of u nu thuis woont of in onze ZorgVilla, wij bieden dagelijkse, langdurige zorg en ondersteuning waar nodig. Onze zorgprofessionals staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar een leven vol welzijn en comfort.

Wandelen op strand van Terschelling

Het Gouden Kompas

Met behulp van ons Gouden Kompas richten we ons op de pijlers die essentieel zijn voor uw welzijn. Deze pijlers worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften en situatie. Of het nu gaat om fysieke gezondheid, sociale verbondenheid, voeding of het vinden van betekenis in het leven, ons team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

Door gebruik te maken van het Gouden Kompas kunnen we gerichter en effectiever inspelen op uw zorgvragen en ondersteuningsbehoeften. Samen werken we aan het versterken van uw veerkracht en het bevorderen van uw welzijn, zodat u weer grip krijgt op uw eigen leven.