Extra zorgmogelijkheden - als u meer zorg nodig heeft dan de indicatie aangeeft

Als u meer zorg nodig heeft dan de indicatie aangeeft

Nu kijken wij bij het verlenen van verzorging, verpleging, begeleiding of huishoudelijke ondersteuning echt niet op een paar minuten.

Alleen kan de situatie zich voordoen dat u meer zorg wilt ontvangen dan uw indicatie aangeeft. Het is dan mogelijk dat u zelf extra zorguren inkoopt.
Dit is eenvoudig te regelen door dit aan te geven bij één van onze zorgverleners of door contact op te nemen met de wijkverpleegkundige van Wad!Zorg.

Ook kunt u gebruik maken van extra zorgmogelijkheden als u een bezoek moet brengen aan bijvoorbeeld de huisarts. Wij kunnen u hier naartoe begeleiden en u ook bijstaan tijdens het bezoek. Dit kan erg prettig zijn als u zelf niet zo goed weet wat te vragen. Of als u tijdens het bezoek vaak essentiële zaken vergeet te vragen en als u na afloop niet goed meer weet wat er gezegd is. Wij kunnen een extra paar oren voor u zijn en ook uw vertegenwoordiger.

Daarnaast kunt u deze extra zorgmogelijkheid inschakelen als u graag de deur uit wilt en dat alleen niet zo goed meer lukt. Wandelen, samen winkelen, het is allemaal mogelijk.

Meer informatie over de extra zorgmogelijkheden? Neem dan contact met onze wijkverpleegkundige op.